Maatwerkadvies Woning of Bedrijfspand

Energiezuiniger leven?

Heeft u een (bedrijf)pand met een Energie Index gelijk aan een D-label of lager en u wilt weten hoe u dit het beste kunt verbeteren naar het (vanaf 2023 verplichte) label C of hoger?

Met ons energie verbeteradvies krijgt u een rapport van ons waarin omschreven staat hoe u zo rendabel mogelijk aanpassingen kan doen zodat u het gewenste label haalt. In dit rapport staat beschreven hoe de huidige situatie van het pand is, welke energie verbeterende maatregelen u kunt toepassen, wat deze maatregelen ongeveer zouden kosten en wat de resulterende terugverdientijd zou zijn.

Voor dit verbeter advies is een opname van de bestaande situatie nodig. Het is bij dit rapport mogelijk om een energielabel te af te melden voor de bestaande situatie (10 jaar geldig) of eventueel, na het uitvoeren van de verbeterende maatregelen, een energielabel voor de nieuwe situatie. De reden dat het nieuwe label na uitvoering van de werkzaamheden pas afgemeld kan worden, is omdat er voldoende bewijslast verzameld moet worden dat de werkzaamheden daadwerkelijk zijn uitgevoerd.

 

Z

Energielabels voor bedrijfspanden en woningen

Z

Gecertificeerd voor bedrijf- en woongebouwen

Z

Scherp geprijsde energielabels