Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig Ontwerp

Steeds vaker wordt er een conclusie getrokken dat er te weinig ruimte is in huis. Denk bijvoorbeeld aan een gesloten keuken, een eetruimte waar net geen 6 persoons tafel in kan of een keuken waar je op 1 m2 met z’n 2e moet koken of ontbijten. Maar ook een thuiskantoor is zeer van deze tijd, aan de keukentafel werken of in de woon of slaapkamer een vergadering voeren is steeds vaken een discussiepunt in huis.

Een goede optie is dan een uitbouw of aanbouw aan uw woning plaatsen. Hierdoor krijgt u bijvoorbeeld meer ruimte in de keuken, creëert u een bijkeuken, kantoorruimte of open keuken of vergroot u de woonkamer of woonkeuken. Denk ook aan een dakkapel op zolder zodat er een extra kantoor ruimte of slaapkamer ontstaat.  

Als u een van deze opties wilt onderzoeken voor uw woning bent u bij Greenlabel Advies aan het goede adres, wij komen bij u langs voor een opname en bespreking voor wat uw opties kunnen zijn. Hierna maken we een vrijblijvende gerichte offerte voor een set bouwkundige tekeningen. Er is ook een mogelijkheid om deze tekeningen uit te breiden naar een set tekeningen voor een bouwvergunningsaanvraag bij de gemeente en eventueel begeleiding bij de aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Z

Energielabels voor bedrijfspanden en woningen

Z

Gecertificeerd voor bedrijf- en woongebouwen

Z

Scherp geprijsde energielabels