Over ons

Wie zijn wij

Greenlabel advies is gecertificeerd op het gebied van energielabeling volgens de BRL9500-03 en werkt conform de nieuwste labelmethodiek. Wij  verzorgen energielabels voor zowel Nieuwbouw (BENG en Oplevering), als bestaande bouw voor woningen (EP-W) en bedrijfspanden (EP-U). Daarnaast verzorgd Greenlabel Advies ook gecertificeerde Maatwerkadviezen voor Woningen en Bedrijfspanden (MWA-W en MWA-U). Hiermee is Greenlabel Advies volledig gecertificeerd voor alle facetten in de energietransitie.

We zijn partner van EP labels en Advies welke een controlerende en adviserende rol kan spelen bij de labeling van Greenlabel Advies. Door de gecombineerde kwaliteitsbewaking staan de kwaliteit en juistheid van de opnames/keuringen voorop. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en snelste service.

 

Onze software

Om onze data te verwerken om uiteindelijk tot een energielabel en een energie-index (EI) te komen, gebruiken wij geattesteerde software. Deze software is uitgebreid getest door de KIWA en voldoet daarom aan de laatste eisen en normen van de overheid.

 

Onze werkwijze

Heeft u een energielabel nodig? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

U stuurt per mail de gegevens van het pand en de beschikbare bouwkundige tekeningen of foto’s van die tekeningen. Wij bellen u binnen 24uur op om een afspraak te maken. Op de afgesproken datum komen wij naar het betreffende pand om de opname te doen.

Hierbij worden alle onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en door middel van foto’s de vereiste bewijslast verzameld.

Nadien werkt Greenlabel Advies alle gegevens uit en heeft u snel het gewenste label als PDF in de mail.

 

Neem contact met ons op

Z

Energielabels voor bedrijfspanden en woningen

Z

Gecertificeerd voor bedrijf- en woongebouwen

Z

Scherp geprijsde energielabels